Personvernerklæring

Bruk av informasjonskapsler og tilsvarende teknologi på nettstedet www.thirud-tbi.no (heretter omtalt som «nettstedet»).

Ved besøk til nettstedet blir personopplysninger som IP-adresse og tekniske data innhentet via ulike analyseverktøy. Formålet med denne innhentingen er kun å muliggjøre en god brukeropplevelse, og utarbeide statistikk for forbedring av nettsiden og tjenestetilbudet. Det juridiske grunnlaget er personvernforordningens artikkel 6 nr. 1f.

Informasjonskapsler (også kalt cookies) er filer som lagres i nettleseren til besøkende til en nettside. Ved å benytte vår nettside godkjenner du også bruk av informasjonskapsler fra vår nettside.

Informasjon innhentet gjennom informasjonskapsler for bruk på nettstedet Thirud-tbi.no blir ikke videresolgt til tredjeparter. Informasjon sendt inn til Thirud TBI via kontaktskjema blir ikke videresolgt til tredjeparter.

Informasjonen blir kun benyttet for å ta kontakt med besøkende til nettsiden som ønsker å bli kontaktet. Besøkende kan når som helst henvende seg til Thirud TBI for å få informasjon om hvilken informasjon som er lagret om vedkommende, og/eller be om at informasjon lagret om vedkommende slettes.

Verktøy som benyttes på nettsiden inkluderer Google Analytics.

Dersom besøkende ønsker det kan man selv skru av og/eller slette informasjonskapsler i sin egen nettleser. For å få mer informasjon om hvordan det gjøres, og generell informasjon om trygg bruk av internett, anbefales det å besøke nettsiden www.nettvett.no